| 
  • If you are citizen of an European Union member nation, you may not use this service unless you are at least 16 years old.

  • You already know Dokkio is an AI-powered assistant to organize & manage your digital files & messages. Very soon, Dokkio will support Outlook as well as One Drive. Check it out today!

View
 

021206

Page history last edited by PBworks 17 years, 4 months ago

Leppismummi kertoo: Löysin kirpparilta avainkulmakaapin ja tiesin heti, mitä siihen laittaisin. Siitä tulisi Joulupukin toivomusnurkkaus, sellainen kuin joissain tavarataloissa saattaa olla. Ostin loppukesällä tuon Sylvanian families sarjan joulupukin ja kuusen jo silloin ajatuksena tehdä jouluinen boksi, kunhan löydän inspiraation. Sitä ei tarvinnut hakea, kun avainkaappi löytyi.Boordiksi löytyi tosi vanhaa kangasnauhaa ihan lapsuudestani. Lattialla on printattu matto, paketit ja kassit sekä taulut ovat myös printtejä.Lelut on osa Sylvanian Families sarjaa ja osa löytöjä ties mistä ja kaikki ihanat lapset ovat Sylvanian Families sarjan tenavia.

Kesäksi kaavailen tähän samaiseen boksiin rakentaa jäätelö-karkkikioskia tai kukkakauppaa.

Leppismummin blogi

 

Lukijoiden kommentteja:

 

jotenkin nämä minikokoiset tavaratalojen joulut ovat hurjan viehättäviä. ei tule hiki eikä tungoskaan ei oo kovin paha:). onko boksiin tullut lisäyksiä kuvan oton jälkeen? sf-tavarasi on ihania... ja kiva tämä kierrätysidea, että esillä on eri vuoden aikaan sopivia huoneita. teetkö myös pääsiäiskaupan? yllyttää jj joka haaveilee itse sellaisesta.

Comments (0)

You don't have permission to comment on this page.