| 
  • If you are citizen of an European Union member nation, you may not use this service unless you are at least 16 years old.

  • You already know Dokkio is an AI-powered assistant to organize & manage your digital files & messages. Very soon, Dokkio will support Outlook as well as One Drive. Check it out today!

View
 

111207

Page history last edited by PBworks 16 years, 3 months ago

NALLEMÄEN PERHEEN JOULU JUVAN KIRJASTOSSA

 

Karhupirtissä asusteleva Nallemäen perhe on saanut kutsun tulla joulun viettoon Juvan kirjastoon. Niinpä he ryhtyivät koristelemaan taloa jouluasuun: kuusi tuotiin metsästä, kuusenkoristelaatikko haettiin vintiltä, tonttuja laiteltiin esille, piparkakkutalo aseteltiin keittiön pöydälle ja kaikki muut paitsi vaunuissa köllöttelevä pikku-Nami laittoivat päähänsä punaiset tonttumyssyt. Napo, Nasse ja Nana jo kovasti odottavat, mitä kaikkea jännittävää kirjastossa voikaan tapahtua. Joulupukkikin sinne kuulemma myöhemmin saapuu! Joulunvietosta kyläilemässä näyttää jo tulleen perinne, kun viime vuonna perhe vietti joulun ja uuden vuoden Pikku Aurorassa Espoossa.

 

Kesällä perhe lomaili pari kuukautta Villa Mathildassa Hankasalmella. Iloisia veijareita kun ovat, on heistä mukava viettää aikaa yhdessä ystävien kanssa ja samalla siinä lapsetkin pääsevät näkemään maailmaa muultakin kantilta kuin Unelmakadun varrelta.

 

- Vein Karhupirtin Juvan kirjastoon viime viikolla ja tarkoitus on käydä lisäämässä sinne joulupukki ja tonttu lahjoineen lähempänä joulua. Kirjastonhoitaja oikein odottaa, miten lapset pukin tuloon suhtautuvat ja kuka sen ensimmäisenä huomaa. Muita nukkekoteja ei kirjastossa ole näytillä, mutta tonttuja ja nalleja oli tulossa käyntini jälkeen.

 

Raili

 

 

 

 

Lukijoiden kommentteja:

 

Ihana tunnelma nalleilla kodissaan, paljon joulunpunaista nam. Todella suloista sinulta tuottaa iloa lähikirjaston lapsille, arvaan että siellä on jo pleksi nenänjälkiä täynnä. :) -jj

 

Hauskaa mainosta nukkekoteilulle. Iloisen punainen tunnelma. Eija

 

Tuota punaista minäkin ihastelen, toimii todella hyvin. Hyvä tunnelma, kauniit valot ja taas niin ihanasti yksityiskohtia, että mieli tekisi päästä itsekin liimaamaan nenä pleksiin... Kivat nimet nalleilla, meillä on yksi tuollainen ja mua oikein harmittaa, kun Aava-tyttöni ei ole siitä vielä ainakaan ollenkaan innostunut. t.Hanna

 

Ihanat yksityiskohdat, etenkin joulukynttelikkö ikkunalaudalla. T. Liiolii

Comments (0)

You don't have permission to comment on this page.